otrdiena, 2012. gada 10. aprīlis

Jauns mācību gads Dziesmu skolā!


 Labdien, Dziesmu skolas draugi!

Tieši tā mums gribas Jūs uzrunāt un sveicināt.
Dziesmu skolas Lielie dziedāšanas svētki un pirmā mācību gada noslēguma pasākums 2011.gada 3. maijā Talsu Sporta hallē bija patiesi lielisks!

Visjaukākos sveicienus Jums sūta Dziesmu skolas namiņa iemītnieki – skanīgie Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si un visu nošu draugs Bemoliņš. Viņi joprojām jūsmo par Jūsu saulainajiem un priecīgajiem zīmējumiem uz lielās, īpašās Dziesmu skolas tāfeles. Atmiņā palikušas arī lielās saldumu tūtes...
Visi atceraties, kā soļojāt svētku gājienā kopā ar savām radošajām skolotājām un iestādes vadītāju, kā lepojāties katrs ar savas iestādes karogu, cik koši un gaumīgi bijāt saposušies svētkiem!

Tagad sācies Jauns mācību gads arī Dziesmu skolā!
Skolotāja Daiga sakomponējusi jaunas dziesmas. Tās visas ieraudzīsiet un mācīsieties no Dziesmu skolas otrā mācību gada Dziesmu grāmatas. Skolotāja Baiba aicina Jūs jau tagad sākt mācīties un galvenais - nebaidīties, uzticēties un uzdrošināties! Īpaša dziesma radīta pirmsskolas vecuma zēnu kopkorim! Uzticieties arī šai pārdrošajai idejai un MUMS KOPĀ SKANĒS!

Dziesmu skolas radošajai komandai galvas pilnas jaunām idejām, lai kopā mēs visi varētu pulcēties 2012. gada 20. aprīlī Talsu Sporta hallē (pie Talsu 2. vidusskolas) otrajos pirmsskolas vecuma bērnu dziedāšanas svētkos Dziesmu skolas sētā.

Mēs ļoti priecāsimies, ja šajā Dziesmu skolas mācību gadā Jūs būsiet mūsu pulkā!
Savu dalību Dziesmu skolas lielajā pasākumā piesakiet pa e-pastu baiba.veismane@inbox.lv vai telefonu 26434394. Jo ātrāk sagaidīsim Jūsu doto „jā” vārdu dalībai svētkos, jo ātrāk saņemsiet arī Dziesmu skolas otrā mācību gada Dziesmu grāmatu, kā arī precīzāku un plašāku informāciju par svētkiem nākamajā pavasarī.
LAI LABI SKAN!
Cieņā, cerībā, pateicībā
Dziesmu skolas radošās komandas vārdā
Daiga Rūtenberga un Baiba Veismane - Rezonga

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru