ceturtdiena, 2012. gada 12. aprīlis

„Dziesmu skolas” II Sadziedāšanās svētki ir klāt!


Jaunās dziesmas iemācītas! Balsis ievingrinātas! Laiks visiem mazajiem Daiga Rūtenbergas un Baibas Veismanes-Rezongas muzikālā projekta „Dziesmu skola” dalībniekiem sanākt kopā II Sadziedāšanās svētkos 20.aprīlī plkst.16:00 Talsu 2.vidusskolas sporta hallē (K.Mīlenbaha ielā 32a).


„Dziesmu skola” vēršas plašumā – šogad komponiste Daiga Rūtenberga un mūzikas pedagoģe Baiba Veismane-Rezonga pēc cītīgas jaunās programmas mācīšanas 25 pirmsskolas izglītības iestādēs kopā pulcēs 770 bērnus, kuri pārstāvēs Talsu, Dundagas, un Mērsraga novadus, kā arī Saldu, Liepāju un Rīgu. „Dziesmu skolas” mājā visus gaidīs Skanīgās Notis – Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si un # , kā arī nebēdnīgais Kaķis Žanis, kurš arī ir varenas balss īpašnieks!
 
Lai vieglāk apgūtu jaunās Daigas Rūtenbergas dziesmas, šogad pirmo reizi esam izveidojuši „Dziesmu skolas” dziesmu grāmatu ar Lauras Uščas ilustrācijām. Turklāt mazie dziedātāji ne tikai mācījās dziedāt un muzicēt, bet arī zīmējumos iemūžināja savas muzikālās sajūtas.

Projekta mērķis ir pirmsskolas vecuma bērnos radīt interesi par mūziku, veidot kora dziedāšanas pirmās iemaņas, nostiprināt kora dziedāšanas tradīcijas un dziedošo paaudžu pēctecību.

Skatītāju pulkā ļoti gaidīsim mazo dziedātāju vecākus, omītes un opīšus, draugus un kaimiņus. Aicinām visus novada ļaudis – nāciet un lūkojiet mazo dziedātāju un viņu skolotāju radošo veikumu! Ieeja bez maksas.

LAI SKAN!


Muzikālā projekta „Dziesmu skola” radošā komanda
Tel.: 26434394

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru